tirsdag den 20. november 2012

Review in retrospective: Punk/Hardcore! på Momentum


 


Nedenstående er skrevet i starten af september 2012 og omhandler et hardcore-show, der løb af staben den 31. august, i Odense.







Sidst i august fyrede Spaghetti Cassetti op for en sindssygt show i Odense. Jeg tog til byen og fik skyllet systemet igennem, med en geding omgang hardcore - og en del bajer!


Aftenens første indslag var Det Der Band; fire esbjergensike drenge der lagde hårdt ud med fed hardcore punk, af den gamle skole:

Hurtigt, fræsende og råt, med enkelte afvekslinger i for af lirede soloer og breaks.

Trommeslageren koncentrerede sig om at prygle trommesættet sammen, mens guitarist & bassist fordybede sig i at levere et tight show.
...dette kompenserede den ranglede forsanger (til fulde!) for, ved hele showet igennem at flyve over scenen, imitere hængning i mikrofonledningen og falde skrigende på knæ (mer’ af det! Yeah!).

Energien sad lige i skabet – om end musikken led en smule under den grødede lyd...
Men alt i alt et intenst & velspillet show!

Næste band på scenen var odenseanske Extended Suicide.

Fra den mørke scene leverede de ond, metaldrevet hardcore, der lød som om det brutalt havde kæmpet sig op ad Tartarus dybet (det mindede, i mine øre, om en stripped down udgave af blackend-japcore):
Vokalen var brølene og dyb, guitaren virkede ret teknisk og musikken var skiftende i tempo.

Ved flere lejligheder stoppede bassist/vokalist med at spille for at brøle over guitar/tromme ”breaks” – hvilket jeg dog (lyd-/musikmæssigt) ikke bemærkede, da guitarist og trommeslager gjorde et fremragende arbejde på den musikalske front.

Extended Suicide leverede – lydmæssigt – aftenens bedste show, da lyd&akustik arbejde med deres brutalt kraftfulde, benhårde og stripped-down hardcore!

Så heldige var aftenens sidste band desværre ikke…

H1N1s forsanger havde ellers psyke’d sig selv op, hele aftenen igennem. Så der var lagt op til et vildt show fra deres side!

Desværre faldt mange af deres nyere numre, i showets begyndelse, til jorden. Dette skyldtes dels dårlig lyd/akustik - dels fraværet af publikum (og deres feedback) under de første par numre.

Men da de hev deres gamle numre frem, ramte H1N1 Momentum som en håndgranat (hvilket kunne mærkes (i pitten!)). 

H1N1 drengene gjorde en god indsats, med et flot show til følge – selv om de blev modarbejdet en smule af scene & lyden (og måske alkohollen?), under de første par numre.

OPSUMERING:
Trods lyden blev det et fedt show med gode optræderner & en vild aften!
-Tak til alle involverede parter!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar