tirsdag den 12. februar 2013

Updatet februar kalender!

Lige et par opdateringer på kalenderen.

Torsdag d. 14. februar
Dead Actions spiller på Loppen i selskab med noget svensk indie...
Der er sikkert nogen der er til svensk indie - andre samler sommerfugle og nogen en sindssyg samling af pædofil hentai under sengen - og ingen af dem skal fordømmes her i Slambert blog!
Men nok om det! 


Dead Actions er et veteran-punk band med folk fra smålegendariske København bands som Electric Deads, Gorilla Angreb og Hjertestop, der har fundet sammen om gedin punkrock fra den helt gamle skole.
De er ikke helt oppe i gear -men virker bestemt som et band man har lyst til at drikke et par bajere til/sammen med og chille til- og det er sgudda dens mest fornuftige måde man kan bruge sin torsdag på, ik'?

Tirsdag d. 26. februar

Svenske Crutches gæster Ungeren og får support af det københavnske Parasight.

Crutches har en meget rå og crustet lyd der brager derudaf som panserværntanks - og skal nok gøre folk med nakkedreads lykkelige.
Parasight har en hård d-beat punk lyd anno 1982 - med en snert af metalelementer. 

...og jeg står i bar den dag - som kom til Ungeren og få ubehøvlet betjening af en halvdøv og småsnaldret bartender! Haha

Fredag d. 22. februar
...har jeg besluttet mig for at holde fødselsdag på UnderWerket i Valby, der liner op med 3 fynske bands:
Fantastiske Fejlfix, brutale Extended Suicide og Pleasure Squad, som jeg ikke rigtig kender men som vidst spiller go' punk rock.

Lørdag d. 2. marts
Hvis du har råd/tid så tag til Aarhus! 
Der bliver fyret op for fest i Trøjborg Beboerhus når Extended Suicide gæster byen - og får selskab af Swarm, der spillede et pisse fedt show i Ungeren i lørdags (mere om det snart!) og Fright Eye, der spiller gedin garage rock.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar